Kenya - Baobab Beach Resort ****

Kenya

Általános leírás:

A szálloda az egykori Robinson-Club Baobab szállodából lett átalakítva, többnyire németül beszélő személyzettel rendelkezik, ideális a zavartalan, sportos nyaraláshoz a Diani Beach fehérhomokos strandján.

Megjegyzés


DUBAI utazással is kombinálható!

RÖVIDEBB/HOSSZABB KINT TARTÓZKODÁS IS LEHETSÉGES!
KÉRJE AJÁNLATUNKAT AZ AKTUÁLIS AKCIÓS ÁRAKÉRT!

A fenti ár tartalmazza:a szállást, a megadott ellátást (igény esetén más ellátás is kérhető), reptéri retúr transzfert.
A fenti ár nem tartalmazza:a repülőjegyet (a dátum és a foglalás időpontjától függően változnak az árak), a biztosításokat.

Az árak az aktuális EUR árfolyamtól függően változhatnak!

További Kenya utazás ajánlatok

Egyéb

Távolságok

Egy 450.000 négyzetméteres, parkosított kertben található, közvetlenül a homokos tengerparton, baobab fák árnyékában. A legközelebbi bevásárlási lehetőség kb. 4 km-re található. Mombasa kb. 35 km-re található.

Tengerpart

homokos

Szálloda

2005 nyarán felújított, német vezetés alatt álló szálloda 188 szobával. A szálloda rendelkezik egy úszómedencével, medencebárral, napozórésszel, amely a strandhoz vezet. Emellett építették fel az új szállodaszárnyat 84 szobával, saját recepcióval, úszómedencével és 2 étteremmel.

Sportolási lehetőségek (ingyenesen)

3 teniszpálya pályavilágítással, kosárlabda, röplabda, asztalitenisz, aerobic, íjászat.

Sportolási lehetőségek (térítés ellenében)

Búváriskola (SSI), szörf, fittnessterem, wellnessrészleg szolgáltatásai, golf és golfoktatás a kb. 6 km-re található Leisure Lodge szállodában.

   

  TÉRKÉP

  A honlapunkon található szálloda leírások, információk csak tájékoztató jellegűek, a szálloda előzetes bejelentés nélkül bármikor módosíthat rajta, amiért mi nem tudunk felelősséget vállalni!

  AJÁNLATKÉRÉS / FÉRŐHELY LEKÉRÉS

  Kedves Leendő Utasunk!

  Kérjük, CSAK abban az esetben küldje el a lenti adatlapot, ha már foglalni is szeretne utazást. Ha csak tájékoztató árak érdeklik, kérjük informálódjon a weboldalunkon lévő árakból. Folyamatosan tesszük fel a 2024-et.

  Köszönjük!

    AJÁNLAT
  KÉRÉS